Hemabo

OPRITTEN & TERASSEN

Wie bouwt of verbouwt doet er goed aan om meteen ook het terras of de oprit onder handen te nemen. De aanleg van terrassen en opritten laat je beter over aan experts.

Aanleg opritten

De keuze voor een bepaalde oprit bepaalt in grote mate het uitzicht van je woning. Bovendien moet je oprit niet alleen mooi, maar ook stevig zijn. Je rijdt er immers dagelijks met je auto overheen. Opritten aanleggen is dus niet zo eenvoudig als je wel zou denken. Enkel echte vakmannen weten een knappe look te koppelen aan een duurzaam resultaat.

Aanleg terrassen

Bij elk type woning past een ander terras. Tegels leggen doe je beter niet zonder er eerst grondig over na te denken. Bij het aanleggen van terrassen, is het met andere woorden zeer belangrijk om te kiezen voor de juiste terrastegels (prijzen kunnen aardig verschillen). Bij Hemabo Hasselt vind je de beste terrastegels voor een heel voordelige prijs. Bovendien houden wij rekening met de huidige stijl van je woning en tuin voor een optimaal resultaat.

Welke tegels kiezen?

Terrastegels of tuintegels voor uw oprit of rerras, de keuze is groot: klinkers, kasseien, keiklinkers, betonklinkers, tegels in blauwe hardsteen, … Bij Hemabo ontdek je alle soorten tegels. Maak een afspraak en kom langs voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden bij de aanleg van terrassen en opritten.

Neem voor meer info vrijblijvend contact op via onze contactpagina.