top of page

VLOEREN & TEGELS

Wie bouwt of verbouwt moet natuurlijk ook vloeren leggen. Hemabo is een ervaren vloerder en tegelzetter. Je vindt bij ons vloeren en tegels in alle denkbare materialen: vloeren in natuursteen, keramische tegels, … Ook op het gebied van renovatie van vloeren en tegels hebben we al heel wat ervaring opgedaan.

Hemabo
press to zoom
Hemabo
press to zoom
Hemabo
press to zoom
1/1

Vloeren leggen: de voorbereiding

Voor je begint met tegels leggen, is het belangrijk de ondergrond te egaliseren. Niet eenvoudig, maar wel essentieel voor een duurzaam resultaat. Deze karwei laat je dan ook beter over aan een ervaren vakman.

Vloerverwarming?

Soms voelen vloeren en tegels koud aan. Dan is vloerverwarming de oplossing. We zetten de voordelen op een rijtje:

  • Goedkoop: goedkoper dan traditionele verwarming

  • Esthetisch: geen lelijke radiatoren in huis

  • Gezellig: behaaglijke warmte dankzij gelijkmatige stralingswarmte

  • Flexibel: geschikt voor woning, appartement, kantoor, …

Wandtegels

Wat dacht je van wandtegels die perfect passen bij je vloer? Tegels leggen doe je beter in één keer goed. Ga daarom na wat voor jou de specifieke voordelen van wandtegels kunnen zijn. Zeker als je kiest voor renovatie van de vloeren in je badkamer of toilet is het aangewezen om ook meteen de muren onder handen te nemen.

Hemabo Hasselt, jouw ervaren tegelzetter

Het plaatsen en de renovatie van vloeren en tegels is puur vakwerk. Voor een optimaal resultaat ga je dus beter bij een professionele vloerder langs.

Heb je tijdens je de renovatie van je vloeren of tegels te kampen met vochtproblemen? Ook voor de behandeling van opstijgend vocht kan je bij ons terecht.

Neem voor meer info vrijblijvend contact op via onze contactpagina.

bottom of page